keskiviikko 14. elokuuta 2013

Lapaskaksoset

Nämä lapaset tuli tehtyä yritys-erehdys-yritys-tekniikalla. Lopputuloksen koko ei ollut tiedossa aloitushetkellä. Luulisin, että nämä sopivat 2-3 vuotiaalle. Paitsi, että ovat tosi kapeat (ei siis lapiokätiselle lapsukaiselle.) Aion antaa nämä lahjaksi yhdelle pikkutyypille, jonka puheenlahjat eivät vielä riitä reklamaatioon. Paitsi, että ehkä hänen äitinsä kyvyt saattavat riittää...


Pohdintaa aiheutti se, että ovatko nämä lapaset vai käsinuket. Eli kummalle puolelle tulee naama, kämmenpuolelle vai selkäpuolelle? Gallupin tuloksena päädyin laittamaan kasvot selkäpuolelle. Tein kuitenkin pyöreän kärjen, joten lapasen kääntäminen onnistuu ja käyttäjä voi päättää toisin.

Monista väreistä johtuen, lapasissa on paljon pääteltyjä langanpätkiä. Ja koska lapaset ovat pienet, päättelyt vaikuttivat suhteettomilta. Erityisesti peukalo tuntuu olevan yhtä lankamöykkyä. Seuraavaan versioon voisi käyttää valmista raitalankaa ja langanvaihtoja tulisi näin paljon vähemmän.
 
Idea ja inspiraatio näihin lapasiin on peräisin mummun neulekopasta. Täydellinen toisinto ei onnistunut, enkä toki samanlaisia yrittänytkään tehdä.

2 kommenttia:

  1. Tähän mennessä lapasia käyttänyt lähinnä sen yhden tyypin veli. Tosin vain yhtä kerrallaan. Lapanen toimii retkikaverina ja juttuseurana.

    VastaaPoista
  2. Tuli siis tehtyä virhearvio. Nämä ovat sittenkin käsinuket.

    VastaaPoista